Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Transformeři se vracejí počtvrté a slibují pořádný letní nářez, půjde o všechno

Fotografie
Transformers: Poslední rytíř • česká premiéra 22. června • trailer  (Autor: internal)
Autor: Ivan D. Hladík - 
6. dubna 2017
12:44

Fascinující, neskutečné! Tak popisují první ukázky filmu Transformers: Poslední rytíř ti, kdo měli možnost nejnovějšímu dílu robotí ságy nahlédnout pod kapotu. Bitva mezi Autoboty a Deceptikony má být epická. Blesk.cz vám v krátkém exkluzivním filmu o filmu nabízí záběry ze zákulisí s režisérem Michaelem Bayem.

Už první ukázky slibují, že nás čeká skvělá podívaná, při které byly naplno využity všechny nejmodernější technologie natáčení. „Chci odejít s pořádným ohňostrojem,“ říká režisér snímku Michael Bay (52), jehož filmy diváci v Česku milují. Rekordy v návštěvnosti u nás trhal se snímky jako Mizerové (1995), Skála (1996), Armageddon (1998), Pearl Harbor (2001) a samozřejmě předchozími Transformers. Zatím poslední díl, který má v u nás premiéru 22. června, zaujal už trailerem. Za první dva dny nasbíral po světě 100 milionů zhlédnutí!

3356483:full:true:true

Jedna z důležitých věcí, které bychom na novém dobrodružství „roboaut“ neměli přehlédnout, je přítomnost Anthonyho Hopkinse (79) v jedné z rolí. Jeho vyprávěním trailer na Posledního rytíře začíná, v historických scénách, kdy středověké lukostřelce s ohnivými šípy střídají nacisté v druhé světové válce. „Vítězství se neobejde bez obětí,“ říká Sir Edmund Burton (Hopkins).

Film o filmu s Michaelem Bayem:

Video  Transformers: Poslední rytíř • česká premiéra 22. června • film o filmu  - CinemArt, INT
Video se připravuje ...

Přes všechna staletí přetrval souboj Autobotů a Deceptikonů, současnost není výjimkou. Vydrží naše planeta? Poslední rytíř slibuje, že rozbije všechny mýty kolem Transformerů a také nově definuje, co to znamená být hrdina. Klíčem k záchraně naší budoucnosti je odhalení lží a tajemství v minulosti, ve skryté historii Transformerů na Zemi.

Video  Transformers: Poslední rytíř • česká premiéra 22. června • trailer  - CinemArt, INT
Video se připravuje ...

Záchrana našeho světa leží na bedrech netypického týmu: Cadea Yeagera (Mark Wahlberg, 45), transformera Bumblebeeho, anglického lorda Edmunda Burtona (Anthony Hopkins) a oxfordské profesorky Vivian Wembleyové (Laura Haddock, 31). Z dalších herců, kteří se na plátně objeví, jistě stojí za zmínku Stanley Tucci (56) coby Joshua Joyce. Nebude chybět ani Optimus Prime, jehož hlasem od prvního dílu je herec Peter Cullen (75).

3356492:full:true:true

Zajímavost: Anthony Hopkins se na plátně stává majitelem stafordšírského bulteriéra, fenky Freyi, která je ve skutečnosti označována jako „nejosamělejší britský pes“. Za pouhých šest let ji totiž viděl neskutečný počet potenciálních majitelů - více než 18 tisíc! Freye je jedno, že si ji nakonec nikdo neodvedl domů, stále odhodlaně čeká na nového páníčka. Snad se jí poštěstí nyní, když se stala psí hvězdou Bayova filmu. Režisérovi totiž padla do oka na sociálních sítích a její příběh ho dojal. Na závěr ještě radostná zpráva pro fanoušky – ačkoliv Michael Bay už Transformery dál točit nechce, je naplánováno další pokračování, a dokonce i samostatný film „žluťáka“ Bumblebeeho.

LucieLily ( 6. dubna 2017 13:54 )

I kdyby jen kvůli tomu pejskovi- na to půjdu ♥

Zobrazit celou diskusi