Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hudebník Jan Nedvěd zase nalákal do klipu krásku. Poznáte ji?

5. dubna 2017
10:51

Že je Země česká ráj krásných žen, se dá považovat za objektivní pravdu. A pokud nesouhlasíte, stačí se podívat na výčet krasavic v hudebních klipech Jana Nedvěda. Je to případ i toho nejnovějšího klipu k písni Real Love. Klip by mohl být návodem na romantický výlet v uličkách Starého Města v Praze nebo rovnou reklamou na zamilovanost. Natáčení přitom protagonisty málem stálo zdraví. 

Prosincové teploty se pohybovaly hluboko pod bodem mrazu, čemuž ale sotva odpovídá jejich styling. „Nechtěli jsme být navlečení v péřovkách a vypadat jak na polární výpravě. Po každém natočeném záběru bylo potřeba se okamžitě zahřát. Připadal jsem si jak modelka fotící v bikinách na sněhu,“ říká o novém zážitku autor skladby i textu Jan Nedvěd.

Režie klipu se ujal Jan Svoboda, který je znám především jako fotograf krásných žen. Ke kameře ale tíhne stále častěji, svému oblíbenému zpěvákovi natočil v pořadí už pátý klip. A na nový prý nebudeme dlouho čekat.

Koho si vzal Honza do klipu k nové písničce Real Love? Podívejte se sami:

 

Ještě předtím, než si ji vypůjčila kapela Slza, si zahrála finalistka České Miss 2015 Kateřina Krobová v letní pohodovce Good Vibes, podívejte se na ukázku:

V songu propagujícím lásku všech forem se zase objevila dokonce vítězka České Miss 2016 Andrea Bezděková:

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi