Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Je jim dvanáct, koupil je na sex

Cejl
Cejl  (Autor: Ondřej Požár)
Autor: Ondřej Požár - 
10. září 2008
05:00

Orální sex se školačkami za peníze! Přesně tyhle erotické radovánky si dopřával muž (31), který nyní může strávit za mřížemi až osm let.

Měl totiž smůlu: při sexu s dvěma dvanáctiletými dívkami ho v baráku u nádraží v Brně načapali policisté!

Chlípník si chtěl sexem s lolitkami zpestřit nedělní odpoledne. Školačky oslovil v ulici Cejl v místech, které Brňané označují výmluvným názvem Bronx. "Chtěl po nich orální sex za úplatu. Dohodli se a odešli do opuštěné budovy poblíž hlavního nádraží, kde obě dívky sexuchtivého muže uspokojovaly. Rozvášněnou trojici však nachytala hlídka," upřesnil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Zatčený muž skončil v cele. Kriminalisté ho obvinili z pohlavního zneužívání a svádění k pohlavnímu styku. "Nezletilé dívky si převzali rodiče," dodal policista. Obyvatelé zmíněného brněnského Bronxu se věku nezletilých prostitutek, které údajně poskytují právě orální sex za dvě stokoruny, příliš nediví. "Některá děvčata o víkendech nabízejí sex náhodným kolemjdoucím na chodníku," tvrdí svorně několik oslovených lidí z Bratislavské ulice.

A objevily se i případy, kdy čtrnáctileté dívky - vydělávající si sexem na drogy - měly u sebe falešné doklady, podle kterých už byly plnoleté. Ty jim údajně obstarávají jejich příbuzní, kterým dívky odvádějí většinu svého výdělku.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání