Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Promluvil o mrtvé prostitutce, zbili ho tyčí

Lístek se vzkazem »ZEMŘEŠ!« našel Pavel Brda ve své schránce. Krátce nato vyfasoval ránu tyčí do obličeje
Lístek se vzkazem »ZEMŘEŠ!« našel Pavel Brda ve své schránce. Krátce nato vyfasoval ránu tyčí do obličeje  (Autor: Alice Frischová)
Autor: Alice Frischová - 
6. srpna 2008
05:00

Prozradil příběh prostitutky Rózy (†38), která zemřela na virus HIV, a teď za to pyká. Její přátelé ho obvinili, že její smrt využil pro svůj byznys.

Když si chtěl Pavel Brda (50), v jehož penzionu Róza dva roky bydlela, vztahy vyjasnit, dostal ránu kovovou tyčí do hlavy. Teď žije ve strachu o sebe i své blízké. Dostal dopis s jasným vzkazem: 'ZEMŘEŠ!'

Nenávisti, pomlouvání a vyhrožování musí čelit Pavel Brda od zveřejnění příběhu prostitutky Rózy, která na Chebsku šířila smrtelný vir HIV. Róza bydlela poslední dva roky před smrtí právě v jeho penzionu. Teď sem přijíždí zvědavci z Čech i Německa, aby viděli na vlastní oči, kde nechvalně známá žena svůj život dokonala.

Kamarádi Rózy otevřeli nedávno konkurenční podnik, který vede Iva Kufferová. Obviňují ho, že si z Róziny smrti udělal sprostý obchod.

Vše vyvrcholilo anonymním vzkazem s textem 'ZEMŘEŠ!', který našel Brda v sobotu ve své schránce. "Bylo mi jasné, odkud vane vítr. Vydal jsem se hned v noci do penzionu za Kufferovou," vyprávěl Brda. "Jenže dveře mi otevřel její přítel, který se za pár minut vrátil a praštil mě kovovou tyčí do obličeje," řekl Blesku stále ještě šokovaný Pavel Brda. "Policie s tím nic nenadělá. Říkají, že jde o tvrzení proti tvrzení," popsal svoji bezmoc.

"Je to lakomec a lhář," prohlásili kamarádi Kufferové. Jisté je, že Pavel Brda žije od incidentu ve strachu. "Jsem bezmocný a bojím se, co bude dál. Tihle lidé jsou schopni úplně všeho," dodal.

 

Více o smrti prostitutky Rózy čtěte zde.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání