Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lubina: Krevní testy měl negativní!

Ladislav Lubina svého činu lituje
Ladislav Lubina svého činu lituje  (Autor: David Malík)
Autor: kol - 
28. července 2008
16:04

Ladislav Lubina, který minulý týden ve čtvrtek zavinil autonehodu, při níž zemřel otec fotbalisty Vratislava Lokvence, podle posledních výsledků nepil.

Krevní testy, které zkoumaly přítomnost alkoholu a jiných omamných látek, v krvi řidiče Volva, byly ve svém výsledku negativní. Blesku to sdělila tisková mluvčí Policie ČR v Hradci Králové, Anna Pešavová.

Bývalý hokejový reprezentant Lubina vyjížděl ve čtvrtek v půl sedmé ráno ze Dvora Králové směrem na Pardubice. Do Pardubic ale nedojel. U Hradce Králové došlo v sedm hodin k nehodě, kterou Lubina zavinil.

Z auta vystoupil bez zranění a ptal se podle svědků dalších zúčastněných, zda se jim nic nestalo. Poté se pokoušel těžce zraněnému otci fotbalisty Lokvence zastavit krvácení, ale když zjistil, že je pozdě, z místa nehody zmizel. Spekuluje se, zda-li neutekl právě kvůli možnému alkoholu v krvi.

Bývalý reprezentant se po 14. hodině odpoledne sám přihlásil na policii ve Dvoře Králové nad Labem. Od tří hodin ho vyslýchala policie ve Hradci Králové. Lubina policii řekl, že důvodem nehody byl fakt, že se plně nevěnoval řízení.


  • Co se přesně v osudný čtvrtek 24.7. na silnici u Hradce Králové přihodilo se můžete dočíst zde.
  • Kolik let vězení hrozí Lubinovi za způsobenou autonehodu se dočtete zde.
  • Proč Lubina odešel z místa nehody se dozvíte zde.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání