Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Falešný Neff vraždil podruhé

Autor: Alena Sobotková - 
28. května 2008
16:44

Ještě se nestačila zacelit obrovská rána po nedávné ztrátě milované dcery Ireny (+28), a spisovatel Ondřej Neff a jeho rodina zažili další otřes. Do vily Neffů ve středu policie v poutech přivedla jejího vraha!

A nebyl to nikdo jiný, než Irenin manžel Robert Novák Neff (38). V domě se totiž konala rekonstrukce zločinu a vrah na figuríně ukazoval, jak zabíjel.

Další příšerná událost pro rodinu Neffů! Znovu se setkat s člověkem, který si přivlastnil dobré jméno Neff, brutálně vzal Ireně život, dvacetiměsíční Dominiku připravil o mámu a dlouho si hrál na zoufalého manžela, kterému se ztratila žena.

"Už nikdy jsem ho nechtěl vidět. Nikdy už neměl překročit práh našeho domu, ale bohužel...," líčil své pocity spisovatelův syn David (37), který teď láskyplně plní roli táty-mámy malé Dominiky.

Věděl, kdy Nováka Neffa policie přiveze, ale setkat se s ním za žádnou cenu nechtěl. "Šel jsem raději pryč. Malá Dominiku moje přítelkyně Thao odvedla hodně daleko," vyprávěl David Neff. Policii a vraha dcery tak musel přijmout spisovatel Ondřej Neff a byl z toho hodně špatný.

"Když nesli tu figurínu, udělalo se mi nevolno," prozradil spisovatel. U toho, jak Novák Neff policistům ukazoval, jak Irenu napadl zezadu, škrtil 'kravatou' a pak šňůrou od videa, spisovatel nebyl...

Jak se choval a tvářil vrah Ireny Neffové? Nijak! A jak prozradil jeden z policistů, odmítá mluvit. "Asi ho hodně mrzí, jak po svém zatčení dopodrobna vylíčil, jak se to stalo. To už zpět nevezme," míní Irenin bratr David. Děsí se představy, že se s vrahem sestry bude muset rodina Neffů ještě setkávat u soudu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání