Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Příbramský fantom přepadl další pošťačky

Pošťačka se postavila střílejícímu lupiči
Pošťačka se postavila střílejícímu lupiči  (Autor: Václav Raufer)
Autor: er - 
22. května 2008
16:13

Zločinec, který přepadá pošťačky na Příbramsku, je asi třicetiletý s brýlemi a světle hnědými vlasy. Podle policie je velice nebezpečný!

Příbramskem obchází poštovní lupič!

V průběhu tří dnů hleděly do hlavně pistole už tři pošťačky. První ženu přepadl lupič v pondělí ráno v Trhových Dušníkách, další dvě ženy musely dát ruce nad hlavu ve středu na pobočce České pošty v Dublovicích u Sedlčan.

"Když jsem četla popis toho člověka, co přepadl kolegyni v Trhových Dušníkách, napadlo mne, že se jedná o toho samého, který přepadl nás. Ještě se z toho obě třeseme, víc se k tomu nebudeme vyjadřovat," řekla včera jedna z oloupených žen na dublovické poště.

Poštu v Dublovicích si lupič vybral dva dny po tom, co se mu nepodařilo okrást pošťačku v Trhových Dušníkách Poštu v Dublovicích si lupič vybral dva dny po tom, co se mu nepodařilo okrást pošťačku v Trhových Dušníkách | Václav Raufer

Podle policejního protokolu si lupič odnesl jen několik tisícovek. Všechno nasvědčuje tomu, že se jedná o stejného člověka, kterému se v pondělí ubránila listonoška Dagmar Benešová (56) v Trhových Dušníkách. Ta 'poštovního fantoma' na rozdíl od kolegyň z druhé obce ovšem zahnala. Měla však obrovské štěstí, protože muž po ní dokonce střílel.

A co na to policie? "Muž měl být ve věku kolem 30 let, měl světle hnědé krátce střižené vlasy a dioptrické brýle. Měřil zhruba 170 až 175 cm," uvedla v obou případech mluvčí příbramské policie Lenka Pavlová. Podle všeho se jedná o nebezpečného zločince.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání