Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V Lounech řádil kebabový fantom: Z prodejny ukradl 75 kilo masa a nezapomněl ani na omáčku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jel - 
30. března 2023
15:39

Policisté v Lounech se zabývají bizarním případem. Zloděj se během dvou měsíců čtyřikrát vloupal do prodejny s kebabem. Třikrát odtud ukradl pětadvacetikilový mražený polotovar masa a v jednom případě odcizil čtyři kbelíky s omáčkou. Lup si dal doma do mrazáku a postupně ho jedl.

Zloděj z prodejny odcizil celkem 75 kilogramů mražené polotovaru kuřecího kebabu uskladněného ve volně přístupném přístavku u prodejny. Hladovec ale zjevně nechtěl kradené maso konzumovat jen tak, a tak v jednom případě odcizil čtyři desetikilové kbelíky s omáčkou. 

Ukradený kebab snědl

„Před posledním skutkem nainstaloval majitel do přístavku kovovou mříž. Ani to však zloděje neodradilo a před krádeží ji vysadil z pantů,“ uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Dodala, že majitel měl v prodejně sice nainstalovaný kamerový systém, pachatel však vždy čočku kamery přelepil.

„Přitom byla zčásti zachycena jeho podoba. Díky dobré osobní znalosti policistů došlo k jeho ztotožnění. Jedná se totiž o místního 37letého recidivistu, který již za krádeže pobýval ve vězení,“ sdělila mluvčí. 

Při výpovědi se nenasytný lupič přiznal, že kradené maso si dal doma do mrazáku a postupně ho jedl. 

Video  Muž chtěl 4. října před půlnocí močit v provozovně, pak vykopl skleněné dveře.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání