Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Příliš krutý osud! Brian (†23) vytáhl Paľa (†61) z hořícího domu: Nedlouho poté oba zemřeli při nehodě!

Autor: pma, inf - 
23. února 2023
05:16

Třiadvacetiletý Brian společně s policisty pomáhal před několika týdny jednašedesátiletému Paľovi, kterému hořel ve slovenských Gbelcích dům. Muži tehdy zachránil život, ale bohužel o pár týdnů později o něj oba přišli.

Ve čtvrtek večer byli kamarádi ze stavby, třiadvacetiletý Brian a jednašedesátiletý Paľo, na večeři u mladíkovy matky. Domů se už ale nikdy nevrátili. „Řidič Citroënu C5 při projíždění pravotočivé zatáčky z dosud nezjištěných příčin sjel ze silnice vlevo do příkopu, kde narazil do stromu. Auto zůstalo převráceno na střeše a v něm zaklíněni dva lidé," komentovala nehodu, ke které došlo v minulém týdnu v Nitranském kraji, slovenská policie.

Paľovi, který seděl na místě spolujezdce, se na místě nepodařilo pomoci a lékaři museli konstatovat smrt. Svým zraněním po několika desítkách minut podlehl i Brian, který vůz řídil. „Okolnosti, míra zavinění a přesná příčina této dopravní nehody jsou předmětem vyšetřování,“ doplnila policie.

Peníze na pohřeb rodině chybí

Tragédie zasáhla obě rodiny. Mladý Brian pocházel podle slovenského deníku Zregionu.sk ze sociálně slabších poměrů. Jeho matka, která má ještě další tři děti, neví, z čeho synův pohřeb zaplatí. Rodině ve svízelné situaci se rozhodla pomoci známá, která založila veřejnou sbírku a myslí i na příbuzné zesnulého Paľa.

„Obě rodiny jsou ze sociálně slabšího prostředí. Těžko by mi bylo jedné rodině sbírku udělat a druhé ne. Tak jsem se rozhodla udělat hromadnou sbírku a vybrané peníze rozdělíme,“ uvedla Slovenka.

Paľův dům před několika týdny vyhořel

O život málem oba muži přišli už před několika týdny. V domě v Gbelcích, kde Paľo přebýval, došlo k požáru. Toho si tehdy náhodou všiml Brian a společně s přivolanými záchranáři muže z hořícího domu vytáhl. Při pozdější nehodě už bohužel kamarádovi ani sobě už pomoci nedokázal.

Video  Nehoda ze slovenské obce Oščadnica, kde řidič (18) málem srazil několik osob.  - Policia SR - Žilinský kraj
Video se připravuje ...

 

lahny ( 23. února 2023 07:45 )

Že by se naplňovaly filmy Nezvratný osud 1-5 kde se sice lidi zachránili od první smrti, ale pak stejně jinou smrtí zahynuli.Jak se tam říká...smrt potřebuje svou oběť a vybere si ji.Smrt nelze obejít.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání