Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž koupil dům po vánoční kanibalské vraždě! Našel v něm lidské ostatky

Autor: rix - 
27. prosince 2022
05:50

Alex Deehl si za miliony pořídil dům v USA. Ten ale dříve patřil odsouzenému kanibalovi Marku Latunskimu, který zde na Štědrý den roku 2019 zabil a snědl středoškolského studenta Kevina Bacona. Po několika měsících se nový majitel sídla rozpovídal o strašlivých detailech nového bydlení, kterého se posléze zase zbavil. V domě hrůzy totiž našel i lidské ostatky!

Od děsivého incidentu neuběhly ani dva měsíce a Alex se rozhodl dům v roce 2020 koupit. Za nové bydlení zaplatil přes dva miliony korun. Přišel s neuvěřitelným svědectvím. Jak tvrdí, v domě prý našel lidské ostatky. „Našel jsem tři kusy nádobí, na kterém byly lidské ostatky,“ uvedl podle deníku Daily Star

Co je moc, to je moc. Alex se obratem rozhodl nemovitost prodat. Ten skončil opět v rukou vraha. „Latunski si svůj dům koupil zpět,“ vysvětlil vyděšený Američan. Právník Alexovi doporučil, aby vnitřek domu radši nefotografoval. 

Šíleného kanibala mezitím soud poslal soud na doživotí do vězení. Svou pětadvacetiletou oběť, se kterou se seznámil přes aplikaci, zmrzačil a poté snědl. Rodina mladého muže je naprosto zdrcená. O Kevina přišla o Vánocích.

„Doufám, že letošní Vánoce protrpíš stejně jako my,“ vzkázala vrahovi matka oběti Hannah. „Máš tak pokřivenou mysl, že ani netušíš, že jsi provedl něco špatného,“ dodala rozhořčeně. 

Video  Sadistický kanibal Ladislav Hojer  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání