Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Konec vyšetřování záhadné smrti otce a syna: Chlapec zemřel hladem a žízní! A muž?

Otce Davida Condeho a jeho synka našli mrtvé v bytě.
Otce Davida Condeho a jeho synka našli mrtvé v bytě.  (Autor: Facebook)
Autor: rc - 
16. listopadu 2022
19:37

Po několika měsících američtí policisté dospěli ke konci vyšetřování smrti otce a jeho dvouletého syna. Vyšetřovatelé uvedli, že David Conde starší (†59) zemřel z přirozených příčin, zatímco jeho syn David Conde zemřel hladem a žízní.

Policie začala případ vyšetřovat 15. února letošního roku. Na tísňovou linku tehdy zavolal oznamovatel, že už téměř deset dní nemá zprávy o Davidu Condeovi a jeho malém synkovi, kteří společně bydleli v obytném domě na Hamilton Street ve městě Geneva. Na místo vyrazila policejní hlídka, aby zkontrolovala, zda je v rodině vše v pořádku. Na místě ovšem policisty čekal hrůzný nález. Devětapadesátiletý muž a jeho dvouletý syn byli mrtví. Strážci zákona je našli ležet v ložnici.

Vyšetřovatelé se začali případem zabývat. Jak informoval tehdy deník Democrat & Chronicle, byt se zdál být udržovaný, v lednici bylo dostatek jídla a ve skříních oblečení pro dítě. Již v začátcích vyšetřování policisté informovali, že v bytě nenašli žádné známky toho, že by došlo k násilnému činu. David Conde starší měl svého syna v péči od narození.

Sousedé pro deník Syracuse uvedli, že chlapec byl usměvavý a roztomilý. Zrovna se prý učil chodit, jelikož podstoupil několik operací a rehabilitací. Po několika měsících vyšetřování úřady uvedly, že otec zemřel z přirozených příčin. „Předpokládá se, že pan Conde zemřel jako první. Dítě nebylo schopné obstarat si žádnou výživu poté, co jeho otec zemřel,“ stojí ve zprávě policie. Conde starší zemřel na následky kardiovaskulárního onemocnění.

Video  Jihomoravští policisté dopadli cizince, který okrádal zemědělce.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

aquarie ( 21. listopadu 2022 00:56 )

Chudak chlapecek , i otce je mi lito, ale ten maly mel zivot pred sebou, nebyt zdravotni indispozice, nejspise by dokazal si doma zajistit piti a jidlo, mozn aby i vysel z domu a nekdo by si ho vsiml drive. Je to nestastne.

ivana kollerova ( 18. listopadu 2022 12:39 )

smutne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání