Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Olomoucká policie pátrá po vězni Marianu Vosáhlovi: Nevrátil se z vycházky

Policie pátrá po uprchlém vězni.
Policie pátrá po uprchlém vězni.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, VaB - 
10. října 2022
12:04

Olomoučtí policisté vyhlásili pátrání po dvaatřicetiletém Marianu Vosáhlovi, který se nevrátil z povolené vycházky zpět do olomoucké vazební věznice, ve které si odpykává trest odnětí svobody. Muž s trvalým bydlištěm na Přerovsku opustil brány uplynulý víkend v sobotu, vrátit se měl den poté, což neučinil.

Vosáhlo se měl vrátit do olomoucké vazební věznice v neděli do 16:00: „Hledaný byl prokazatelně naposledy viděn v sobotu 8. října v 16:00 v momentě, kdy opouštěl bránu olomoucké vazební věznice. Muž není v ohrožení zdraví a života a není nebezpečný svému okolí,“ uvedla policejní mluvčí.

S žádostí o pomoc v souvislosti s pátráním se nyní policie obrací také na veřejnost, sdělila olomoucká policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Hledaný měří okolo 170 centimetrů, je středně hubené postavy, má krátké rovné prošedivělé hnědé vlasy a hnědozelené oči. Má oválný obličej, zúžený k bradě, se silným dolním rtem. Popis oblečení není znám, doplnila policejní mluvčí. Policie se obrací na případné svědky, kteří by muže někde viděli nebo by věděli, kde se zdržuje, aby kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Video  Olomoučtí policisté pátrají po dvou neznámých ženách.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání