Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž si na Jičínsku domluvil sex s dívkou (20): Přijel s ní i přítel, který zákazníka zbil

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
6. října 2022
14:57

45letý muž si na sociální sítí domluvil schůzku s dvacetiletou ženou. Důvodem byl fakt, že poskytovala sexuální služby a on na ní dostal tip od kamaráda. Schůzka se ale hned ze začátku zvrtla, žena skutečně přijela, jenže v doprovodu přítele (18). Ten neváhal a druhého muže ihned napadl, dívka ho pak ještě stihla okrást…

Muž (45) z Jičínská zřejmě na schůzku s o 25let mladší dívkou nikdy nezapomene. Od kamarádů dostal doporučení na její sexuální službu. Zkontaktovali se přes sociální sítě a rovnou si domluvili schůzku na konkrétním místě v předem daném čase.

Její služba měla stát tisíc korun. „V inkriminovaný čas čekal poškozený na domluveném místě. Mladá žena na schůzku opravdu dorazila, nicméně však v doprovodu svého přítele,“ popsala policistka Eliška Pospíšilová.

K žádným sexuálním hrátkám nedošlo, teprve osmnáctiletý mladík zákazníka napadl, kopl ho do obličeje a několikrát mu dal i pěstí. Dívka ho následně okradla, ze zadní kapsy mu vzala hotovost a pak z místa odešli.

Policisté je rychle dopadli, dívku a jejího přítele obvinili ze zvlášť závažného zločinu loupeže spáchaného ve spolupachatelství. Pokud se jim vina skutečně prokáže, odsedět si mohou až deset let ve vězení.

Video  Čtyři mrtví v Měšicích! Zemřeli rodiče i děti  - Blesk/Václav Burian
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání