Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Šok během sportovního zápasu: Zvrhlý pár provozoval sex přímo na tribuně!

Autor: jel - 
3. září 2022
22:01

Bizarní událost se odehrála v neděli v Oaklandu v Kalifornii. Během baseballového zápasu mezi týmy Oakland Athletics a Seattle Mariners. Jeden z diváků natočil na video dvojici, která se přímo na tribuně zřejmě oddávala sexu. 

Stadion RingCentral Coliseum při nedělním zápase nebyl příliš zaplněn. Zvrhlý pár zřejmě baseballový zápas začal nudit, a tak se nejspíše rozhodl oddat se sexuálním radovánkám přímo na tribuně.

Hrozí jim vězení

Počínání dvojice zachytil jeden z diváků na video. To bylo sice pořízeno přes hřiště, takže není příliš kvalitní a záběry nejsou zcela jasné. Nicméně je patrné, že žena má hlavu v klíně svého partnera.

Nevhodným chováním páru se už zabývají policisté. Ti po nestydaté dvojici pátrají a zveřejnili také její fotografii. „Zahájili jsme vyšetřování. Osoby však nebyly identifikovány a nikdo nebyl zatčen,“ uvedli podle Daily Star kriminalisté.

Pokud se prokáže, že muž a žena skutečně na stadionu provozovali sex, hrozí jim až půlroční vězení a pokuta v přepočtu ve výši asi 25 000 korun.

Video  Zvrhlý pár se oddával sexu na tribuně přímo během baseballového zápasu.  - Twitter
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání