Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bizarní případ ze Semilska: Nahému plavci někdo sebral oblečení, v zoufalství nakonec kradl i on!

Autor: jel - 
10. srpna 2022
12:30

Na Semilsku se odehrála událost, kterou jako by si vymyslel scénárista komediálního seriálu. Nahý plavec se šel vykoupat do řeky Jizery, a když byl ve vodě, někdo mu ukradl oblečení. Prochladlý muž se snažil svou situaci nějak vyřešit, nakonec se stal také zlodějem a odcizil kraťasy jiné plavkyně.

O absurdním případu informoval policejní mluvčí Libereckého kraje Vojtěch Robovský. Uvedl, že žena se vydala koupat do řeky Jizery a své oblečení nechala na břehu. Posléze si všimla jiného plavce, který se snažil upoutat její pozornost. 

„Mužovi ruce sepjaté u podbřišku naznačují, že by mohl být takříkajíc ‚naostro‘. Nerozumíte mu. Drkotá zuby a gesta z prostého důvodu omezil již jen na občasné krčení ramen. Jak dlouho v bystřině je a jak dlouho se marně snaží vyhlížet živou duši, těžko odhadujete,“ popsal mluvčí nezvyklou událost formou vyprávění. 

Dodal, že muž se pokusil vysvětlit, že mu během koupání někdo odcizil oblečení a že je nahý, a proto nemůže vylézt z vody na frekventovaném místě. „Žena zřejmě ani nerozuměla, co se jí ‚nahaťour‘ snaží sdělit. I přesto mu nabídla možnost telefonního hovoru. Ta však z nějakého důvodu nebyla vyslyšena,“ vysvětlil Robotovský s tím, že žena raději odplavala dál a muže ztratila z dohledu. Ten nakonec ve svém zoufalství odcizil právě její kraťasy odložené na břehu. 

Na závěr bizarního příběhu policisté připojili varování, aby si lidé dávali při koupání pozor na své věci.

V galerii se podívejte na koupaliště a přírodní biotopy v České republice, které můžete během horkých letních dnů navštívit.

Video  Nejkrásnější česká přírodní koupaliště  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání