Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragická nehoda na D8: Motorkář nepřežil srážku s kamionem

Autor: rc - 
14. června 2022
18:33

Tragická nehoda se stala v úterý odpoledne na dálnici D8 ve směru na Prahu, kde došlo ke srážce kamionu s motorkou. Na místě zasahoval záchranářský vrtulník, ale i přes všechny snahy lékařů motorkář na místě zraněním podlehl.

Záchranáři i policisté zasahovali u nehody, která se stala na dálnici D8 ve směru na Prahu. Na místo vyrazil i záchranářský vrtulník. „Na 2. kilometru ve směru na Prahu došlo k dopravní nehodě motocyklu, který narazil do nákladního vozidla. Na místě byla prováděna resuscitace, bohužel byla ukončena. Motorkář nehodu nepřežil,“ uvedl pro Blesk mluvčí středočeských policistů Pavel Truxa.

Také středočeští záchranáři na sociální síti Twitter uvedli, že se na místě sjeli záchranáři z Kralup, ze Zdib a Prahy, ale muž zraněním podlehl.

Video  Páteční tragédie na Písecku: Dva lidé zemřeli při nehodě náklaďáku a osobního auta.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

PavelSki ( 15. června 2022 05:23 )

Motorkáři jsou milí dárci, doufejme, že i toto pomohlo více lidem.

Před časem byl rychle pozván soused na transplantaci. Nesmí vědět od koho, jen cca věk ví, ale vše nápadně, časově i lokalitně, se shodovalo s mediálně zveřejněnou nehodou mladého motorkáře do stromu.

Žije si skvělý život už 10 let, ne jako předtím, a motorkáře má velmi rád. Když je vidí, tak jim mává, na čest kolegy a na předpokládanou pomoc příště dalším postiženým lidem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání