Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šokující manévr řidiče kamionu na Teplicku: Smrtelné ohrožení zachytila kamera

Autor: rc - 
8. prosince 2021
15:47

Nebezpečný manévr, který mohl skončit tragédií, předvedl na Teplicku řidič kamionu. Přes plnou čáru předjížděl jiný náklaďák. Stačilo málo a srazil by se s protijedoucím vozem! Řidič protijedoucího auta všechno zachytil na palubní kameru a po řidiči nyní pátrá policie, která žádá o pomoc širokou veřejnost.

Šokující video na svých stránkách zveřejnili policisté. Video natočil řidič, který 16. listopadu kolem deváté hodiny ráno projížděl mezi Duchcovem a odbočkou na Osek. Proti řidiči se zničehonic vyřítil kamion, jehož řidič se rozhodl přes plnou čáru předjet jiný náklaďák. Řidič osobního auta naštěstí rychle zareagoval a uhnul z cesty, čímž zabránil strážce. 

„Na kamerovém záznamu z auta řidiče (je na něm o hodinu posunutý čas oproti skutečnosti), který byl nebezpečnou jízdou přímo ohrožen, je kromě dvou nákladních vozidel vidět i SUV tmavé barvy (Range Rover), jehož řidič by nám mohl poskytnout k této události důležité informace,“ napsal policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči, který řídil nákladní vozidlo volvo bílé barvy.

Video  Řidič nákladního auta předjížděl přes plnou čáru a málem se srazil s protijedoucím vozem. (16. 11 . 2021)  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání