Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Obrovská exploze a střecha nad hlavou byla fuč! Pár seniorů má za sebou hrůzný zážitek

Autor: rix - 
6. září 2021
19:19

Šokující zážitek za sebou má dvojce seniorů z obce Krásnohorské Podhradie na Slovensku. Výbuch plynu vzal nebohým stařečkům střechu nad hlavou. Ačkoli oba manželé utrpěli zranění, mají štěstí, že explozi vůbec přežili. 

Jak uvedl server Noviny.sk, osmaosmdesátiletý muž chtěl zrovna zapálit plynový sporák a nachystat si jídlo. Náhle však došlo k ohromné explozi. V místnosti se totiž pravděpodobně zrovna nacházel unikající plyn, který způsobil katastrofu. 

„Pošlete mi na místo i plynaře, protože při průzkumu bylo zjištěno, že v garáži je pořád ten plyn cítit, ať prověří celý dům a okolí,“ hlásil do vysílačky velitel hasičů Roman Znak. Dobrovolní hasiči ještě před příjezdem záchranářů poskytli dvojici manželů první pomoc. 

„Na místo události jsme vyslali z operačního střediska záchranné služby dvě posádky záchranářů. Ošetřili dva seniory – muže a ženu. Oba utrpěli vícero poranění po celém těle,“ sdělila mluvčí operačního střediska Alena Krčová. 

Starší pán měl popáleniny na tváři a jeho žena utrpěla tržnou ránu na hlavě. „Jak přesně k výbuchu došlo, bude předmětem dalšího vyšetřování. Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání ve věci trestného činu obecného ohrožení,“ uvedla mluvčí policie Lenka Ivanová.

Video  Výbuch plynu na Slovensku vzal střechu nad hlavou dvěma seniorům.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání