Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šokující video: Motorkář bezhlavě předjížděl a naboural mámu s miminkem! Auto začalo hořet!

Autor: yks - 
27. července 2021
10:52

Varovná kampaň Besipu „Nemyslíš zaplatíš“ přišla s dalším šokujícím videem skutečné dopravní nehody. Tentokrát zachycuje srážku osobního automobilu s motorkářem, ke které došlo na Prostějovsku. Muž se rozhodl předjíždět bez ohledu na možné nebezpečí a plnou čáru. Havaroval a jeho stroj zasáhl protijedoucí auto. Vůz okamžitě vzplál a v ohrožení se ocitla řidička i její několikaměsíční miminko.

Nenápadná okreska u Vícova na Prostějovsku se na sklonku června stala místem nebývalého dramatu. Bez ohledu na plnou čáru a nepřehlednost situace se tam rozhodl předjíždět rychle jedoucí motorkář. 

Manévr ale nedopadl podle jeho představ. Teprve na úrovni dodávky, kterou tak potřeboval předjet, uviděl v protisměru jedoucí Volkswagen Passat. Nestihl udělat nic jiného než položit motocykl, který pak automobil zasáhl. Vůz začal takřka okamžitě hořet.

Video  Šokující video: Bezohledné předjíždění motorkáře 
Video se připravuje ...

Za volantem auta seděla mladá žena. Ba co hůř. Na zadním sedadle měla několikaměsíční miminko. Na facebooku se teď objevilo šokující video nehody. Zdá se téměř neuvěřitelné, že se řidičce podle dotyčné stránky podařilo z vozu včas utéct a zachránit i své miminko. Jak  informovali hasiči, řidička i motorkář sice utrpěli zranění, s ohledem na okolnosti je však malý zázrak, že nehoda neskončila tragicky.

pajato73 ( 28. července 2021 07:16 )

a je vam jasne, ze se to same a jeste s horsimi nasledky stava i s autama a to jeste casteji nez s motorkama? nic tady nechci omlouvat, ale kolikrat vas predjelo auto pres plnou caru? a kolik bouracek je s autama? ja taky jezdim na motorce, ale "normalne" a mrzi me, ze hazete vsechny do jednoho pytle...

paralenka ( 27. července 2021 23:17 )

Zamindrákovaná postpubertální *** s malým pt*kem, resp. nefunkčním mozkem. Když jedou ve smečce, raději se jim vyhnout, ubožákům! A bohužel to většinou odskáčou ostatní účastníci provozu!

andorea ( 27. července 2021 21:48 )

...kromě mozku.

prudentiacz ( 27. července 2021 20:28 )

Do pole asi jo. Baba dobrá, že děcko hned vytáhla.

blah.. ( 27. července 2021 18:50 )

arogantrni vodici/motorkari patria do plynovej komory. tam nikomu neublizia

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání