Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šokující video z policejní služebny: Paření na PlayStationu i opilecké hry

Šokující video z policejní služebny: Strážci zákona si prý udělali párty a hráli hry!
Šokující video z policejní služebny: Strážci zákona si prý udělali párty a hráli hry!  (Autor: reprofoto TV Markíza)
Autor: rc - 
15. července 2021
22:35

To snad ne!? Policisté z Pohotovostní motorizované jednotky (PMJ) na Slovensku si měli uspořádat večírek. Televize Markíza zveřejnila video, které bylo údajně natočené na služebně. Strážci zákona v něm zřejmě v podnapilém stavu hrají hru „bomba“.

Slovensko šokovalo video, v němž podle informací televize Markíza figurují policisté z útvaru Pohotovostní motorizované jednotky (PMJ). Ve videu je vidět vánoční stromek, tudíž bylo zřejmě pořízené v období Vánoc.

Strážci zákona hrají hru „bomba“. Jeden z policistů hodí do pokoje, kde jsou jeho kolegové, elektrospotřebič, který má představovat bombu. Následně si zakrývá uši a utíká pryč. Nechybí smích. Pak se vrací do místnosti a ptá se: „Vybouchlo to?“

Podle informací slovenského webu Aktuality.sk měli hrát v pracovním čase policisté hokejový zápas na PlayStationu. Na videích mají být vysoce postavení strážci zákona. Případ už řeší Policejní krajské ředitelství. Případem ředitelství pověřilo odbor kontroly.

„V předchozích anonymech jsme upozorňovali i na to, jak bývalí a nynější velitelé čet permanentně hráli během služby na PlayStationu, a to přímo před svými podřízenými, dennodenně si hráli v práci během služby jako malé děti. Častokrát se stalo, že podřízení policisté museli čekat, až se velitel nebo zástupce uráčí dohrát rozehraný zápas fotbalu nebo hokeje,“ napsal v šokující zprávě podle výše zmíněného webu anonym.

Video  Řidič se hnal po dálnici víc než 200 km/h: Za volantem přitom neměl co dělat.  - reprofoto Polícia Slovenskej republiky
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání