Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vilný blonďák vytasil penis Na Dominiku u Uhříněvsi: Ptal se, jestli si to s ním rozdá

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
21. května 2021
15:25

Dominika se ve čtvrtek setkala s něčím, na co nejspíš jen tak nezapomene! V pražské ulici K Uhříněvsi při běhání narazila na muže, který se před ní obnažil. S penisem venku se jí pak ptal, jestli si to s ním „rozdá“. Policie po muži pátrá.

„Holky, jestli chodíte někdo běhat tenhle okruh, dejte si prosím pozor!!!! Já dnes byla v 15 hodin odpoledne,“ popisuje Dominika na Facebooku. V ulici K Uhříněvsi u obce Uhříněves a Královice narazila ale na muže. Ten na ni v mžiku  vytasil své přirození.

V tu chvíli se šokované ženy zeptal, jestli si to sním „rozdá“. Odmítla a vše následně nahlásila na policii. S kriminalisty strávila celkem tři hodiny, napsala. „Jednalo o muže bílé pleti střední postavy, mluvil česky bez přízvuku, výška kolem 170 cm, řídké blond vlasy střihem na ''ježka'' o délce cca 1,5 cm,“ popsal muže mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Na sobě měl v tu chvíli černo mikinu s kapucí na zip, černé teplákové kraťasy a černé tenisky, možná s bílým lemem. Z místa pak odjel ve Volkswagenu Golf, černé barvy. Policie věc šetří jako výtržnictví se sexuálním podtextem. Pachatele se jí zatím nepodařilo vypátrat. Pokud víte, kdo to je, oznamte to policistům na lince 158. „Buďte opatrní nebo běhejte se psy,“ dodává Dominika.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání