Tomáš Pospíšil je patnáctiletý kluk z Brna. Od 14. dubna je ale nezvěstný, slehla se po něm zem, nikdo neví, kde by mohl být. Ten den byl společně se třemi kamarády. Domů se ale vrátili jen dva z nich, třetí skončil v Dětské nemocnici v Brně. 

Tomáš ale zmizel úplně. Našla se jen jedna bota, mobil, batoh a bunda. Pátrání hned ze začátku nabralo obřích rozměrů, dlouhé hodiny ho hledal policejní vrtulník s termovizí, desítky policistů a stejně tak i dobrovolníků.

Uskutečnilo se i několik dalších pátracích akcí, bohužel ani jedna z nich nebyla úspěšná a Tomáše se stále nepodařilo vypátrat. Nezvěstný je už dva týdny. Velké pátrací akce skončily už minulý týden, ve středu ale policisté ale opět vyrazili do terénu! 

Jak upozornil server TN.cz, potřebovali si ověřit poznatky, které měli.„Znovu jsme prohledávali jednu z chatových oblastí. Potřebovali jsme si ověřit nějaké poznatky. V terénu se ale nic nepotvrdilo. Chlapce se nám nepodařilo vypátrat, v pátrání stále pokračujeme,“ řekl Blesku mluvčí policistů Bohumil Matásek.

Tomáš je hubené postavy, měří asi 170 centimetrů. Má hnědé oči, tmavé krátce střižené vlasy. V době, kdy zmizel, byl oblečen do černých tepláků, mikiny a černobílých tenisek značky Nike. Pokud víte, kde se chlapec nachází, informuje bezplatnou linku tísňového volání policie 158. 

Video
Video se připravuje ...

Policie, strážníci, hasiči a potápěči pátrají v řece Svratce a jejím okolí v Brně po nezvěstném Tomáši Pospíšilovi (15) MP Brno

Fotogalerie
40 fotografií