Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další zmizelé dítě: Policie po Petrovi (15) pátrá už 6 dní, zatím marně

Autor: VaB - 
27. dubna 2021
08:36

Policisté hledají dalšího patnáctiletého nezvěstného chlapce! Petr Gangur je nezvěstný od 21. dubna. Kde se teď nachází, je nejasné. V Brně pak policie hledá nezvěstného Tomáše Pospíšila, ani jeho se nedaří najít.

Petr Gangur (15) z Trutnova je pohřešovaný od 21. dubna letošního roku. Hledají ho jak policisté, tak i lidé na sociálních sítích. Zatím je ale pátrání neúspěšné. Chlapec je nezvěstný už dlouhých šest dní! Kde se nachází, je nejasné. 

Policie zatím žádnou tiskovou zprávu o pátrání nezveřejnila, vyjádřila se jen velmi stroze. „Vzhledem k věku chlapce nemohu specifikovat, co se děje. Policie vyhlašuje po někom pátrání z různých důvodů. Může se jednat například o útěk z výchovného zařízení či výkonu trestu. Nebo se pátrá po místě pobytu hledaného. Osoba se také může vyhýbat trestnímu stíhání,“ popsala pro CNN Prima News mluvčí policie Eva Prachařová.

Mladík je 178 centimetrů vysoký, vypadá na 15 – 16let, je hubené postavy, má hnědé rovné vlasy a stejně barevné oči. Pokud o chlapci něco víte, nahlašte to na linku 158. 

Tomáše hledali všude

Stejně starého chlapce hledá i policie z Jihomoravského kraje. Brněnští policisté pátrali po Tomáši Pospíšilovi po celém městě a i jeho okolí. Prohledávali všechna možná zákoutí, dokonce nechali upustit i řeku Svratku. Jenže pátrání nikam nevedlo a chlapce se zatím nepodařilo najít. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání