Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Auto se dvěma mladíky proletělo zdí u rodinného domu: Po uprchlém řidiči pátral vrtulník

Autor: ran - 
17. dubna 2021
17:30

Nepěknou paseku způsobilo auto, kterým se dopravovali neznámo odkud ani kam v pátek večer dva mladíci (19 a 20). V plné rychlosti probořilo zeď u rodinného domu a zastavilo se pěkných pár metrů od ní na zahradě. Policie si na pomoc při pátrání po řidiči přivolala i vrtulník.     

Ve vesnici Liblice v Českém Brodě v pátek neměli klidný večer. Mohlo za to auto značky Škoda Superb s dvěma mladíky, které po 22:00 srovnalo se zemí zeď u rodinného domu. Kdo z nich byl za volantem, zatím policie neví, podle informací Aktu.cz oba muži tvrdí, že „řídil ten druhý“.

Dal se na útěk

Ke spoušti vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému. V autě na místě spolujezdce našli zraněného muže, druhý byl už v tu dobu na útěku. „Po příjezdu policie se na místě nacházel jen 19letý spolujezdec, který byl se zraněními převezen do nemocnice,“ řekla Blesk.cz mluvčí středočeské policie Markéta Janová.

Po druhém muži policie začala všemi dostupnými prostředky pátrat, popsala mluvčí. „Na pomoc při pročesávání okolí byl přivolán i vrtulník,“ dodala mluvčí.

Hodinové pátrání

Pátrání trvalo hodinu. Poté se podařilo 20letého mladíka načapat v areálu místní školy, kde se schoval. Podle informací Aktu.cz oba muži údajně jeli z oslavy. „Veškeré příčiny a okolnosti jsou momentálně v šetření,“ uzavřela Jandová.

Video  Auto se dvěma mladíky (19 a 20) vletělo do zdi u rodinného domu a celou ji probořilo. Po řidiči pátral vrtulník.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Jirik-ta ( 17. dubna 2021 14:56 )

To nevadí. Jen trochu zaprášil auto - stejně bylo bílé. Hlavně jestli měli roušky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání