Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavný šéfkuchař (†42) zemřel po pádu z okna. Vyskočil z 10. patra kvůli nešťastné lásce?

Autor: ran - 
21. února 2021
17:16

Tělo Udiho Asrafa (†42) našli lidé ve čtvrtek ráno ležet na ulici. Asraf byl šéfkuchařem vyhlášené bratislavské restaurace. Proslýchá se, že muž původem z Izraele vyskočil z okna kvůli nešťastné lásce.

 

Podle informací webu Zoznam.sk šéfkuchaře našli ležet mrtvého na Bajkalské ulici. Policejní mluvčí potvrdila, že muž, ke kterému byli policisté přivoláni, byl izraelského původu.

Policisté zjistili, že mrtvým mužem je 42letý Izraelec. Smrt muže nastala s největší pravděpodobností po pádu z 10. poschodí. Na zjištění přesné příčiny smrti muže byla nařízená pitva,“ řekla pro web mluvčí Lucie Mihalíková.

Udi Asraf pracoval v restauraci, která se specializovala na argentinskou kuchyni. Šéfkuchař byl aktivní na facebooku, kde sdílel s lidmi svoji lásku k vaření. Poté, co se zpráva rozšířila, začali lidé pod jeho poslední fotky přidávat smutné smajlíky. 

Proč Asraf z okna vypadl nebo vyskočil, zatím není jasné, přesné příčiny tragické události policie vyšetřuje. Jak napsal web Nový Čas, mezi známými a lidmi pohybujícími se na gastroscéně se rozneslo, že prý skokem z okna spáchal sebevraždu kvůli vážným milostným trablům.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry: 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Děti a mladiství se mohou obrátit na Linku bezpečí: 116 111. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Video  Riziko sebevražd? „Takto skokový nárůst jsme nečekali." Odborník o následcích pandemie  - Blesk
Video se připravuje ...

Jirik-ta ( 21. února 2021 17:30 )

mladý

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání