Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Holčička (†15. měs) se nepozorovaně vyplazila z domu: Na příjezdové cestě ji přejel vlastní táta!

Autor: jžk - 
10. února 2021
19:56

Stačila malá chvilka nepozornosti a došlo ke strašlivé tragédii. Emma Cockburnová (44) z Austrálie jen na chvíli spustila z očí svou malou dceru Georginu a ta se vyplazila z domu na příjezdovou cestu, kde ji při couvání přejel její tatínek!

Emma Cockburnová byla zrovna doma se svými čtyřmi dcerami Charlotte (5), Annou (3), Elizabeth (2) a patnáctiměsíční Georginou, když se měl kolem 16:30 vrátit domů Peter, milující manžel a tatínek. Nejmladší dcerce se však podařilo vyklouznout z domu na příjezdovou cestu, na kterou právě couval!.

Zrovna jsem sekala trávník s klapkami na uši, a najednou vidím, jak ke mě zběsile běží Peter,“ vzpomněla Emma na nejhorší den jejího života pro zpravodaj Mirror. „Věděla jsem, že se něco děje. Pak jsem je slyšela, jak mi říká, že přejel Georgie…“ vylíčila smutně matka. Řekla, jak bylo batole v obýváku se svými sestrami, když se jí podařilo přes garáž doplazit před dům, kde ji přijíždějící otec neviděl ve zpětném zrcátku.

Rozrušení rodiče holčičku okamžitě vzali do nemocnice, i když oba tušili, že je už pozdě. „Jediné, co jsme mohli udělat, bylo ji držet a loučit se s ní…“  řekl Peter, kterého posléze vyslýchala policie. Rodiče se rozhodli o svém traumatu promluvit a varovat ostatní rodiče, aby byli ostražití a důkladně zabezpečili svůj domov pro děti.

V roce 2012 odvážný pár založil Nadaci Georginy Josephine za účelem zvýšení povědomí o dětské úmrtnosti kvůli nepozorným řidičům, ve které poskytují podporu rodinám, které potkala podobná tragédie.

Markéta Endlová není typickou blogerkou. Její blog je sice o mateřství, ale o trochu jiném. O tom, jaké to je, když se vám narodí postižené dítě. Ale nečekejte žádné depresivní věci. Markéta má nadhled a hlavně neuvěřitelnou energii, kterou vás nakazí!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání