Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Spadlo na mě 20 tun čokolády!

Sladký náklad čokolád se válel v okolí dopravní nehody. Část zcela zničených sladkostí musela být z vozovky odstraněna nakladačem.
 (Autor: Jiří Čada)
10. května 2007
11:02

Dvě nehody - tragická a originální. Řidič narazil do mužů s nákladovým vozíkem a zabil je. Na automobilistu se vysypaly tuny banánků v čokoládě

Dva okamžiky, které rozhodovaly o životě a smrti, zinscenoval včera osud na silnicích. V prvním případě připravil o život dva muže, v druhém jako zázrakem dva daroval... Tragicky skončila zastávka tří mužů, kteří táhli za autem vozík s nákladem hliníkových oken z Hustopečí do Břeclavi. Při úpravě nákladu na přívěsu je zřejmě přehlédl řidič (70) tahače Mercedes s návěsem. Muži z Hodonínska (30, 39) byli po nárazu na místě mrtvi. Třetí ve škodovce, zdemolované nárazem torza vozíku, byl zraněn. Dalším ošetřeným byl šofér auta, který jel za náklaďákem. Při pohledu na děsivou scénu utrpěl šok. Naopak dobrý konec měla nehoda v Pávově u Jihlavy. Na dálničním přivaděči se převrátil na bok německý tahač s návěsem převážející banánky v čokoládě a švýcarskou čokoládu. Kolos s více než dvaceti tunami sladkého nákladu dopadl na osobní vozidlo Ford Mondeo, které tudy v tu chvíli projíždělo. "Budu dnes slavit druhé narozeniny," svěřil se později novinářům šťastný šofér osobního automobilu, který vyvázl zcela nezraněn. I řidič kamionu utržil jen několik modřin.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání