Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Muže uložili do mrazicího boxu, po 24 hodinách zjistili, že ještě žije!

Autor: jžk - 
18. října 2020
07:21

Postaršího Inda umístil jeho mladší bratr do mrazícího boxu poté, co si myslel, že v pondělí 12. října zemřel.  Když jej za den pohřebáci přišli zkontrolovat, nestačili se divit – údajná mrtvola se totiž třásla zimou!

Balasubramaniya Kumar (74) byl uložen do chladící rakve, aby se jeho tělo uchovalo pro pohřební obřad. Podle New India Express totiž jeho o čtyři roky mladší bratr předpokládal, že v pondělí odpoledne muž zemřel. Lékaři v nemocnici, kam ho kvůli zdravotním potížím přivezli, totiž konstatovali smrt. 

Když se však zaměstnanec mrazírenské společnosti dalšího dne vrátil, aby tělo vyzvedl, nemohl si nevšimnout, že Ind stále dýchá a třese se zimou! „Jeho ruce se třesou, jak je to možné?“ ptá se osoba za kamerou na videu, které se v Indii rychle stalo virálním. Kumarův bratr Saravanan třas připsal k záchvatům, jelikož ho jeho duše zatím ještě neopustila.

Naštěstí se v místnosti nacházeli rozumnější lidé, kteří Kumara okamžitě vyndali a převezli do jiné nemocnice. Tam však ovšem v pátek zemřel na plicní komplikace.

Podle pohřební služby podepsal v první nemocnici bratr údajně mrtvého muže lékařskou zprávu o úmrtí, avšak policejní velitel tvrdí, že rodina teď není schopná dokument předložit. Příbuzní jsou obviněni z „unáhleného nebo nedbalého jednání, které ohrozilo lidský život“.

jdi-se-bodnout ( 18. října 2020 10:17 )

Mrazící box neměl dostatečný výkon.

Monikay ( 18. října 2020 09:33 )

chudák zmrznul

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání