Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Miroslava soudí za vraždu Sandry (†22) z Karviné a dalších lidí: „Jejich těly krmil psy,“ zhrozili se sousedé

Autor: ran - 
9. září 2020
11:14

Slovák Miroslav L. (41), který sedí od roku 2017 za týrání dítěte, se vrací před soud. Byl již dříve podezřelý z několika brutálních vražd svých partnerek na Slovensku a možná stojí za smrtí i jednoho dítěte. Na jaře bylo vyšetřování vražd ukončeno, nyní je z činů údajný pachatel konečně oficiálně obžalován a bude se z nich zpovídat. Jednou ze zavražděných má být i Češka Sandra (†22) z Karviné.

Odsouzený Slovák Miroslav L. z obce Zliechov v okrese Ilava v Trenčínském kraji si v současnosti odpykává 5letý trest za týrání dítěte. 

Trest za ještě vážnější zločiny ho nejspíš teprve čeká. Měl o život připravit minimálně dvě své partnerky a bývalého přítele jedné z nich. Ke třem vraždám se prý policii přiznal.

Mezi jeho oběťmi má být Češka Sandra z Karviné, její bývalý přítel Roman (†38) z Trenčína a Monika (†21), která přišla o život několik let po smrti Sandry a Romana. Po její tehdy jedenapůlleté dcerce Nině se v té době propadla zem. Vyšetřovatelé počítají s možností, že umřela spolu s maminkou.

Podle slovenských médií měl vrah těla svých obětí čtvrtit a pálit v sudu na dvorku. Sousedé se nechali slyšet, že podle nich Miroslav možná masem z jejich těl krmil i své psy. Obětí mohlo být ještě více, protože v okolí jeho příbytku se našly další lidské ostatky. Dodnes se neví, komu patřily.

Policie oběti nejprve dlouho vedla jako nezvěstné. Na stopu Miroslava se vyšetřovatelé dostali až přes případ týrání svěřené osoby, za který nyní násilník sedí za mřížemi. Podle informací slovenského zpravodajského webu Nový Čas byl prý posledním, s kým byli zavraždění v kontaktu. 

Miroslav nyní konečně míří před specializovaný trestní soud a je-li vinen, můžeme doufat, že mu prokurátor nic nedaruje. Za několikanásobnou vraždu by mu hrozilo až doživotí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání