Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Opilý traktorista srazil maminku s kočárkem: Naboural osobák i nový dům!

Autor: ran - 
13. července 2020
16:03

V neděli došlo v obci Třeština v Olomouckém kraji k nehodě, která se jen tak nevidí. Způsobil ji traktorista. Nejen že naboural cizí auto, ale ještě jím zranil maminku s kočárkem na procházce. Řidič traktoru jednal pod vlivem alkoholu.

Obcí Třeština na Šumpersku projížděl opilý mladík v traktoru značky Zetor. Řítil se levotočivou zatáčkou takovým způsobem, že nezvládl řízení a vjel do zaparkované bílé oktávky. Bohužel kolem právě procházela maminka s dítětem ještě v kočárku.

Osobní vozidlo se nárazem posunulo a ženu (31) srazilo na trávník. Podle policejní mluvčí Terezy Neubauerové ženu i s dítětem museli záchranáři odvézt na ošetření do nemocnice. 

Naboural i nový dům

Nehoda měla dohru. Řidič pod vlivem alkoholu po nárazu zazmatkoval, strhl volant a zprudka přejel silnici na protilehlou stranu. Tam svou jízdu zakončil prudkým nárazem do rohu čerstvě postaveného domu. Policie kaskadérovi naměřila skoro dvě promile.

„Traktorista“ navíc nejen že neměl řidičské oprávnění na tento zemědělský stroj, ale nikdy ani nevlastnil řidičský průkaz na jakékoli jiné vozidlo. „Při orientační dechové zkoušce na alkohol přístroj ukázal 1,86 promile,“ upřesnila krajská policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Jirik-ta ( 13. července 2020 17:04 )

zavřít a doživotně bez řidičáku-nespolehlivý

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání