Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž v obchodě pomočil koše s pečivem! Začalo to sporem o roušku, vylíčila policie

Autor: VaB - 
21. dubna 2020
14:17

Přišel do obchodu bez roušky, odmítal si ji nasadit a choval se arogantně. To je ale ještě málo oproti tomu, co provedl později. Nakonec se postavil k pečivu, do kterého se měl následně dokonce vymočit! 

Před několika dny přišel do svitavského obchodu zákazník, který se podle policie nechoval jako ostatní. „Pán měl být arogantní a na prosbu, aby si nasadil roušku, si paní prodavačka vyslechla vulgární odpověď,“ uvedla Eva Maturová, tisková mluvčí policie. 

Muž následně odešel do oddělení s džusy a odtud poté k pečivu a pak k pokladně, kde zaplatil a normálně odešel. „Po chvíli si pracovnice všimla, že pečivo je nějak mokré a mimo to cítila i zápach močoviny. Kamerové záznamy její domněnky potvrdily,“ napsala Maturová. 

Video  Muž ve Svitavách močil do koše s pečivem.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Podivný zákazník se do koše s pečivem vymočil! Jakmile to zaměstnankyně zjistila, zavolala na místo policisty ze Svitav. Jejich úkolem bylo zjistit, kdo tento čin provedl. „Netrvalo to dlouho a totožnost muže na videozáznamu policisté společně se zaměstnankyněmi obchodu odhalili,“ uvedla Maturová s tím, že muž se k činu přiznal a projevil nad svým jednáním lítost.

Uhradil také výdaje související s nutnou dezinfekcí prostoru a škodu na pečivu. I přesto je ale podezřelý z výtržnictví, za což mu hrozí až dvouleté vězení. 

dvorece ( 1. července 2020 16:09 )

No a jak to bylo dál - odpuštěno nebo co ?

Vlada Fib ( 22. dubna 2020 13:27 )

Takovýho *** zkopat dokulata a nechat ho všechno to pochcaný pečivo sežrat aby nedošlo ke škodě. Taky by se hodil doživotní zákaz vstupu do toho obchodu a fotka s popisem toho co udělal.

motola ( 21. dubna 2020 18:14 )

pokud se nebudou zrudy trestat tak tvrdě že jiné z gerby už to neudělají nebude pokoj! já bych ho vykostil špinu, určitě dostane pokutu 1000 kč a bu bu bu.

Maximilian ( 21. dubna 2020 17:41 )

Prosím blesk o informaci o následném potrestání tohoto dobytka

vosavopruz ( 21. dubna 2020 16:35 )

ono to balené pečivo v marketech je nic moc ikdyž není pomočené Ale je to dobytek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání