Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slepičí úlet: Seniora při sexu s kvočnou natočila bezpečnostní kamera

Muže nachytla bezpečnostní kamera při sexu se slepicí
 (Autor: Kancelář šerifa okresu Clinch County)
Autor: jel - 
31. března 2020
21:42

Policisté čas od času musí řešit naprosto bizarní případy. Jeden takový se stal v půlce března v americké Georgii. Tamní policisté obdrželi záznamy z bezpečnostní kamery, na nichž muž znásilňoval slepici. Šlo o seniora Reinalda Pinedu. Milovník drůbeže následně skončil v cele.

Policejní oddělení z Clinch County v americké Georgii potvrdilo, že v úterý sedmnáctého března Reinaldo Pineda čelil obvinění ze zoofilie, která je v Georgii trestným činem a může mu vynést až pět lět ve vězení. Strážci zákona dostali na Pinedu tip. Oznamovatel policistům nahlásil, že Pineda slepici znásilnil v chovné hale. Nechutný čin údajně zabrala bezpečnostní kamera. Policisté záhy zjistili, že je vše pravda a pro chlípného důchodce si dojeli s želízky.

Zvrhlík byl později propuštěn na kauci pod podmínkou, že se bude zdržovat ve svém bydlišti. O tři dny později byl však zadržen znovu, tentokrát kvůli terorismu! Údajně měl totiž po propuštění vyhrožovat tím, že všechny vystřílí „jako psy“ a pak se zastřelí. Pineda byl opět propuštěn na kauci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání