Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilý narkoman ujížděl policii se 4 dětmi v autě! Pak s nimi naboural do policejního vozu

Autor: VaB - 
23. prosince 2019
19:49

Až šest let ve vězení hrozí muži (29), který na Chebsku ujížděl před policií. Celou dobu měl v autě čtyři děti a partnerku. Když mu policisté dali dýchnout a „líznout“, výsledek testů je nepřekvapil, to spíš jeho neuvěřitelné hazardérství. Měl totiž v krvi bezmála 2 promile!

Tři dny před Štědrým dnem se policejní hlídka z obce Teplá rozhodla zastavit řidiče (29) postaršího automobilu Fiat. Když policisté zapnuli majáky a sirénu, sešlápl řidič fiatu plyn a začal ujíždět. „Pokračoval zrychlenou jízdou směrem na Mariánské Lázně. Několik metrů před obcí Mariánské Lázně policisté vytvořili v přehledném úseku částečný zátaras služebním vozidlem se zapnutým výstražným a zvukovým zařízením,“ uvedla mluvčí policie Eva Valtová. 

Řidič si ale z policejního zátarasu a stojících policistů nic nedělal a jen okolo nich rychle projel. „Policisté museli rychle uskočit, aby je řidič nesrazil,“ řekla mluvčí. Ve své zběsilé jízdě řidič pokračoval až do Mariánských Lázní.

Tam ve vysoké rychlosti narazil do stojícího policejního vozu. To byl ale konec. Policisté muže pod hrozbou namířené střelné zbraně z auta vytáhli. 

Video  Policistům ujížděl opilý a zdrogovaný řidič. V autě měl čtyři děti. 
Video se připravuje ...

„Policisté s mužem provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla s nejvyšší naměřenou hodnotou 1,94 promile alkoholu. Také provedený orientační test na přítomnost jiných návykových látek vyšel pozitivní, a to na látku Canabis,“ dodala mluvčí. 

Když se policisté pořádně podívali do auta, nestačili se divit! Muž ujížděl i se svou přítelkyní a čtyřmi nezletilými dětmi! Řidč (29) byl na místě zadržen a převezen na policejní služebnu.

„Devětadvacetiletý muž byl následně obviněn ze spáchání zločinu Násilí proti úřední osobě a přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ zakončila mluvčí. Pro policisty byl šofér „známá firma“. V minulosti byl už odsouzen za trestnou činnost. V případě prokázání viny hrozí muži až šest let vězení. 

guefhisev ( 24. prosince 2019 00:32 )

𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání