Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Syn policisty ženu zbil tak, že jí roztrhl plíci

Takto zmlácená skončila loni Dagmar K. (32) na JIP nemocnice ve Stodu
 (Autor: Zbyněk Schnapka)
16. března 2007
02:00

Manžel jí roztrhl plíci a zlomil žebra, ležela na kapačkách. U soudu při pohledu na tyrana plakala. Muži hrozí osm let za mřížemi

Stačil pohled na bývalého manžela a rozplakala se. Kdo zná její příběh a zranění, vůbec se nediví... Surovec ale neprojevil žádné emoce. Ani náznak lítosti. Včera se sešli u tachovského soudu. Bezcitným mužem je František K (31), kterého přivedli se želízky na rukou. Kráčmarovi hrozí až 8 let za mřížemi. Svou bývalou manželku Dagmar (32) a matku jejich dcerky (4) loni na podzim téměř ubil k smrti.

Zmlácená drobounká žena skončila s roztrženou plící a zlomenými žebry napojená na přístroje. Otřesné je, že násilník je synem policejního důstojníka Františka K. (60) z ředitelství v Tachově. Zranění se vesměs zahojila, bolest a zklamání nad tím, co jí udělal muž, kterého dříve milovala, ale stále zůstává. V onen tragický den, když se vrátila k ránu domů, ji její exmanžel mlátil asi půl hodiny. Dostala ránu pěstí do obličeje, seřezal ji páskem s kovovou přezkou. Také jí údajně dupnul vší silou na kotník, čímž jí rozdrtil kosti. Přestože již byli rozvedeni, jeho žárlivost hraničila se sadismem... "Když jdu, stále mne ještě teď bolí plíce. Kotník mám nateklý a bolí. Modřiny na noze mi také ještě nezmizely. Měla jsem zpřetrhaná vlákna ve svalu," řekla nám žena.

Šokující na případu bylo tehdy to, že policie neposkytla nebohé ženě ochranu a synek policejního důstojníka, velice dobře známý v tachovské galerce, se dostal až k ní do nemocničního pokoje! Personál špitálu ho musel vyhodit. Teprve když Blesk skandální informace zveřejnil, začala policie jednat. Muž byl zatčen na hraničním přechodu s Německem.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání