Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policie hledá duševně nemocného muže: Může být vyzbrojený mačetou a nebezpečný!

Policie pátrá po duševně nemocném z Jihlavy, může být nebezpečný. S sebou si měl odnést mačetu.
Policie pátrá po duševně nemocném z Jihlavy, může být nebezpečný. S sebou si měl odnést mačetu.  (Autor: Policie ČR )
Autor: ČTK - 
28. srpna 2019
15:38

Policie hledá Michala Firona (36), který trpí duševním onemocněním. Může mít u sebe mačetu a být nebezpečný. Kriminalisté ve středu požádali o pomoc veřejnost. Zároveň upozorňují na to, že by lidé neměli muže sami kontaktovat. 

Z domu v Popicích u Jihlavy odešel duševně nemocný muž 22. srpna a od té doby o sobě nedal vědět. Podle policie se nedá vyloučit, že hledaný může být kdekoliv na území republiky. Je podezření, že si s sebou při odchodu odnesl starou mačetu, uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová. 

Muž má trvalé bydliště na Teplicku, nyní pobýval v Popicích. Oznámení o jeho pohřešování dostali policisté v pátek 23. srpna, vyhlásili celostátní pátrání. Muže hledali na místech, kde by mohl být, prověřili okolí jeho bydliště i zdravotnická zařízení.

Policie pátrá po duševně nemocném z Jihlavy, může být nebezpečný. S sebou si měl odnést mačetu. Policie pátrá po duševně nemocném z Jihlavy, může být nebezpečný. S sebou si měl odnést mačetu. | Policie ČR

Muž je obézní, vysoký 180 centimetrů. Má modrozelené oči a světlejší hnědé rovné vlasy. Na rameni má vytetovanou číslici 13. Na sobě měl při odchodu černé krátké kalhoty a buď bílé triko Adidas, nebo zelenomodrou kostkovanou košili, kterou mívá často rozepnutou. U sebe by mohl mít tašku a batoh černé barvy. 

Informace mohou lidé sdělit na tísňovou linku 158.

Monikay ( 28. srpna 2019 15:52 )

to je radost

fotrpjotr ( 28. srpna 2019 15:47 )

"Policie hledá duševně nemocného muže",takže voliče pirátů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání