Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena z Ostravy okrádala muže po sexu: Odnesla si televizi i rybí prsty

Muže okrádala po sexu: Odnesla si televizi i rybí prsty.
Muže okrádala po sexu: Odnesla si televizi i rybí prsty.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: DH - 
18. července 2019
19:45

Prapodivný případ z Ostravy prošetřují tamní policisté. V lednu letošního roku se tu měla žena (52) dopustit dvou krádeží za poměrně podobného scénáře. Muže vždy svedla a později obrala. V jednom případě o peníze, v druhém i o cennosti a jídlo.

Svoji první oběť si žena podle policie vybrala v jedné z ostravských restaurací. „Mělo dojít k náhodnému sjednání sexu. Poškozený se ženou se pak vydali z restaurace do obydlí oběti. V příbytku pak měl muž a žena komunikovat, požívat alkohol a vykonat sexuální styk. Muž poté usnul,“ popsala policejní mluvčí Gabriela Pokorná.

Nicnetušící muž se poté probudil a zjistil, že mu chybí několik věcí. Bylo třeba hned jasné, že zmizel jeho televizor, boty nebo stravenky. Žena, která v tu dobu vařila, ale tvrdila, že o ničem neví. Muž později zjistil, že mu zmizely i mražené rybí filety a vepřová kýta. Celková škoda se dala později odhadnout na 5 tisíc korun.

Při následném policejním vyšetřování vyšlo navíc najevo, jak z domu věci zmizely. Zlodějku údajně na místo krádeže následoval její bývalý partner (49), jehož žena později vpustila do domu a uschovala ho v koupelně. Když nabrala věci, dala mu je v igelitových taškách a on odešel.

Policie ovšem informovala i o druhém případu. I v něm hrál roli sex. „Žena se poškozenému měla představit jiným křestním jménem, než je její reálné jméno. V pokoji jedné z ubytoven měla žena oběť svádět, sundat jí brýle a zmocnit se její peněženky,“ popsala Pokorná. Poškozený se prý snažil bránit a svůj majetek získat zpět. To se mu nakonec sice podařilo, ale v peněžence už v tu chvíli chyběly peníze. Žena poté zmizela na toaletu a z místa činu utekla.

Policie případ začala vyšetřovat a nakonec se jí podařilo získat dostatek informací o ženě (52) a v prvním případě i o jejím komplici. „Po shromáždění důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání ženy pro trestný čin krádeže a muže pro přečiny krádež a porušování domovní svobody,“ řekla mluvčí ostravské policie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání