Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Julianne (11) zachránila 6letého brášku před únoscem: „Už tu nemusel být,“ myslí si hrdinka

Autor: chal - 
30. května 2019
15:37

Bůh ví, jak by dopadl 6letý Hayden z amerického Clevelandu, nebýt o pět let starší sestry Julianne. Dívka se postavila za svého brášku a bránila ho před dospělým mužem, který se chlapce pokusil unést z dvorku před domem. Neúspěšný únosce navíc díky dívčině popisu skončil rychle v policejní cele.

Julianne si s Haydenem hrála před domem, když k nim z chodníku zamířil cizí muž. Dívka policistům řekla, že muži nerozuměla. Cizinec se na okamžik vzdálil, ale pak se vrátil, chytil Haydena za ruku a pokusil se ho odtáhnout pryč. Nebýt 11leté Julianne, příběh by měl dost možná smutný konec.

„Prostě jsem chytla brášku a utekla s ním na dvorek za domem. Nebyl čas panikařit, v takové chvíli musí člověk konat,“ řekla dívka. Rodiče jí po Haydenově narození vtloukali do hlavy, že se o mladšího brášku musí starat. Jak se ukázalo, dívka si vzala pokyny rodičů k srdci.

Julianne popadla brášku, začala křičet a rychle s ním utíkala za tátou Joshuou. Otec rychle vyběhl před dům, kde cizího muže konfrontoval. „Pardon, vy jste sahal na moje dítě?“ zeptal se ho.

Muž z místa utekl a Joshua zavolal policisty. Ti dotyčného muže našli díky Juliannině popisu nedlouho poté. Údajně šlo o 33letého Pedra Luyanda z Clevelandu. Policisté Pedra obvinili z pokusu o únos.

Incident dívkou otřásl. Julianne si ale uvědomuje, že udělala správnou věc, kdyby nezasáhla, mohlo být s jejím bráškou zle. „Už by tu nebyl,“ uzavřela hrdinka.

antismejd ( 30. května 2019 16:42 )

Proč nechtěl s tím velmi sympatickým čertem jít??
Lidskost mu přímo kouká z očí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání