Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladá maminka je nezvěstná! Květa (34) se neozvala ani své dcerce

Policie pátrá po Květě Hamšíkové
Policie pátrá po Květě Hamšíkové  (Autor: Policie ČR)
Autor: DH - 
27. března 2019
14:18

Kladenští policisté vyhlásili pátrání po čtyřiatřicetileté Květě Hamšíkové z Kačice. Pohřešuje se od 19. března, kdy naposledy mluvila se svou nezletilou dcerou. Od té doby má nedostupný telefon a nereaguje ani na zprávy. Exmanžel se obává o její život, nikdy předtím se totiž takto neodmlčela.

Zmizení Květy nahlásil v pondělí 25. března na policii její bývalý manžel. Toho zarazilo, že žena přestala komunikovat se svojí nezletilou dcerou. Naposledy se viděli v půlce měsíce.

Matka s dcerou ještě 19. března mluvila telefonicky, ale od té doby její mobil mlčí. Je nedostupný a žena není aktivní ani na sociálních sítích. To se prý nikdy nestalo, s dcerou byla do té doby v každodenním kontaktu. Oznamovatel uvedl, že jeho exmanželka nebere žádné léky. Bojí se o její život.

Policie v současné době nemá přesný popis oblečení ženy, uvádí tak pouze, že má štíhlý obličej, modré oči a hubenou, 158 centimetrů vysokou postavu. Žena má na fialovo obarvené dlouhé rovné vlasy. Policie uvádí, že na rukou může mít viditelné puchýře od atopického ekzému.

Pokud má někdo jakékoli tušení o tom, kde se žena nachází, ať neprodleně kontaktuje linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání