Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie pátrá po mladíkovi (19) z Doks na Českolipsku. Může být v ohrožení života

Policie pátrá po mladíkovi (19) z Doks na Českolipsku. Může být v ohrožení života
Policie pátrá po mladíkovi (19) z Doks na Českolipsku. Může být v ohrožení života  (Autor: Policie ČR)
Autor: DH - 
1. března 2019
10:13

Kriminalisté z České Lípy pátrají po devatenáctiletém Patrikovi z Doks. Z domova odešel před třemi dny. Od té doby se neozval. Může být i v ohrožení života.

Patrik Dědič (19) bydlí u své matky v obci Doksy a studuje Střední odbornou školu v Mladé Boleslavi. Tu ale nedávno přestal navštěvovat, s matkou skoro nekomunikoval a často byl v depresích. Naposledy byl viděn 26. února v půl šesté ráno, kdy odešel z domu. Matka po něm o den později vyhlásila pátrání.

V současné době po mladíkovi pátrá policie, která zjistila, že byl 27. února viděn na nádraží v Doksech, kde měl podle svědka kolem půl čtvrté odpoledne nastoupit do rychlíkového vlaku ve směru na Rumburk. Od této chvíle se ale po mladíkovi slehla zem.  

Matka dítěte vyjádřila obavu, že si syn může něco udělat. Z domova odešel ve velice depresivní náladě a mohl by mít sklony k sebevraždě. Patrik je 175 centimetrů vysoký, má hubenou postavu, modré oči, krátké hnědé vlasy a oválný obličej. V době zmizení měl na sobě černou bundu s modrými zipy a tmavé rifle. Na nohou měl černé kotníčkové boty a na zádech černošedý látkový batoh.

Pokud by někdo měl jakékoli informace týkající se Patrika, měl by neprodleně kontaktovat linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání