Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Holčičku (7) srazil na Náchodsku náklaďák: Přímo na přechodu pro chodce!

Autor: shp - 
18. února 2019
20:37

Teprve sedmiletou dívku srazil v pondělí v Horním Kostelci na Náchodsku velký nákladní vůz. Nehoda se přitom odehrála přímo na přechodu pro chodce za bílého dne.

Na místě byli u zraněného dítěte jako první hasiči, kteří poskytovali holčičce první pomoc do příjezdu záchranky. Dívka byla naštěstí po srážce při vědomí a komunikovala.

Při nehodě sražená chodkyně utrpěla zranění, se kterým byla transportována leteckou záchrannou službou do Fakultní nemocnice v Hradci Králové,“ řekla TV Prima policejní mluvčí Eva Prachařová.

Podle informací televize šlo o lehčí zranění. Proč k nehodě došlo, je předmětem policejního vyšetřování. Nejspíš za ní stojí nepozornost někoho ze zúčastněných. Řidič pod vlivem alkoholu nebyl.

AliceNovakova3 ( 18. února 2019 23:07 )

Přesně tak. U nás je to stejné a děti hned na dalším přechodu vletí pomalu pod auto. Protože je vodí jako cvičené opičky tak ztrácí přirozený pud sebezáchovy.

Pavlina Čtveráčková ( 18. února 2019 22:56 )

V našem městě je u každého většího přechodu policejní hlídka a ta zastavuje auta a děti bezpečné přecházejí... Jen že v okamžiku , kdy tam nikdo nestojí, děti neumí silnici přejít... Prostě jsou zvyklé, že nic nejede.!!Není dobře všechno za děti resit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání