Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Módní bloggerku Anastázii ubodal 70 ranami: Pak si udělal selfie s její mrtvolou! Jsi na řadě, napsal expřítelkyni

Autor: yks - 
1. února 2019
18:15

Závist a alkohol stály nejspíš za brutální vraždou, kterou údajně spáchal teprve 20letý kadet elitní námořní školy Ilja Metlickij z Petrohradu. Obětí se měla stát jeho úspěšnější vrstevnice Anastázie Kazancevová. Opilý krví si po činu udělal fotografii se zmasakrovaným tělem. Tu poslal své bývalé přítelkyni Leře A. „Jsi na řadě,“ napsal jí.

Vyděšená dívka alarmovala policii a ta Ilju v zápětí zatkla. Podle všeho se s obětí znal jen několik měsíců. Byl u ní hostem v dubnu 2018 na její narozeninové oslavě. Zámožná Anastázie nebyla jeho přítelkyně, ale údajně mu půjčila určitou finanční sumu.

Pohádali se o měsíc později, v květnu, poté, co jí peníze odmítl vrátit. Metlickij později tvrdil policii, že ho dívka napadla a že jednal v sebeobraně. Triumfální fotografie a výhrůžka zaslaná Leře však svědčí o něčem jiném.

Policisté postavili mladíka před soud, který schválil vazební stíhání. Už den po vraždě jim pak Ilja na místě činu musel předvést, jak dívku usmrtil. Podle dostupných zpráv Metlickij dívce zasadil 70 bodných ran do trupu i končetin, přestože křičela a snažila se utéct.

Mladík pokračoval v útoku, i když bezmocná oběť už ležela na zemi a umírala. Kriminalisté vyhodnocovali, zda se jednalo o úmyslné zohavení oběti, anebo o tzv. „overkill“, který se někdy vyskytuje při prvních smrtících útocích u nezkušených pachatelů vražd. 

crush ( 4. února 2019 16:09 )

Si to slečna bloggerka pýtala!!! Sa vystrkujú na nete, nech sa psychopatom potom nedivia!!!

antismejd ( 2. února 2019 09:39 )

Ježíší,to byli ale blbí lidi...naprosto ZBYTEČNÉ bytosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání