Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dvojnásobnou matku zbil soused přímo před dětmi. Mlátil ji, i když byla v bezvědomí

Autor: ital - 
30. ledna 2019
23:29

Při sousedské potyčce měl Tony Lloyd (29) napadnout svou sousedku Lauru Bonneyovou (24) poté, co jej žena konfrontovala, když měl nevhodné poznámky na jejího synka. Hádka vyústila ve rvačku, při níž Laura utrpěla zranění obličeje. To vyžadovalo čtyři stehy a zanechalo jí celoživotní jizvy. Lloyd se k útoku přiznal a stanul před soudem.

Devětadvacetiletý Brit Tony Lloyd napadl svou sousedku Lauru Bonneyovou před jejím domem v Cornwallu v Anglii a přímo před zraky dětí. „Začal nadávat mému synovi a řekl mu, že je zas**** krysa. Potom začal křičet na mě, že jsem coura. Rychle jsem chtěla posadit děti do auta, ale v tu chvíli se na mě vrhnul,“ popisuje incident Laura. „Snažila jsem se ho odstrčit, zatímco on mě mlátil do obličeje.“

„Kopal do dveří, když se děti snažily vlézt do auta. Všude byla spousta krve. Byla jsem naprosto vyděšená,“ pokračuje Laura. Podle slov svědkyně Tony praštil Lauru do tváře tak, až klopýtala dozadu a upadla na auto. Při tom dost možná ztratila vědomí. Násilník však v útoku pokračoval. Nedokázala jej uklidnit ani jeho partnerka, která přiběhla spor urovnat. Na pomoc Lauře přispěchal její manžel a oba muži se začali prát na zemi.

Lloyd stanul před soudem a byl obviněn z výtržnosti. Soudce Robert Linford mu udělil trest 120 hodin veřejně prospěšných prací a 20 rehabilitačních lekcí na snížení agrese. K případu Linford prohlásil: „Sousedské rozepře mohou být mnohdy velmi ostré.“

Manželé Bonneyovi vedli s Lloydem spory už déle než 3 roky. Obžalovanému bylo nařízeno zaplatit Lauře odškodnění ve výši bezmála 15 000 Kč. Také mu soud zakázal kontakt s poškozenou rodinou.

mirkli ( 31. ledna 2019 02:38 )

Je to špatně, ale není uvedeno, proč k tomu došlo. Pouze podivně jednostranné informace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání