Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dědeček zemřel v domově důchodců. Když přijely příbuzné, našly jeho věci v popelnici

Autor: ital - 
11. prosince 2018
20:33

Příbuzní lidí umístěných do domova důchodců si jistě představují, že je tam o jejich blízké dobře a s úctou postaráno. Jenomže zkušenost, kterou měla paní Monika v domově důchodců Na Verandě v Berouně, nasvědčuje jinému přístupu. Její šokovaný příspěvek sdílely na internetu tisíce neméně šokovaných lidí.

Paní Monika přijela do domova důchodců, protože ji čekala smutná povinnost, asistovat své mamince a postarat se po smrti svého nevlastního dědečka o jeho věci.  V domově, v němž muž trávil podzim svého života, jí ale z původních 3 pytlů s oblečením vrátily zaměstnankyně pouze dva poloviční. Chyběly také osobní doklady.

„Po hodinovém dohadování paní odešla se slovy, že se jde podívat do garáže, kde by měly být,“ píše Monika na svém Facebooku. Když se však její maminka podívala z okna na ulici, zažila šok. Několik žen se přehrabovalo v popelnici, kam mužovy osobní věci původně někdo vyhodil.

„Tohle je ta garáž, co v ní hledáte jeho věci? To pošlu dál,“ rozzlobila se paní Monika na videu, v němž natáčela personál, který hledal osobní věci v popelnici. Video zveřejnila na svém facebookovém profilu společně s příspěvkem. Pod ním se již objevilo několik komentářů od lidí, kteří s ní naprosto soucítí.

psipanicka ( 13. prosince 2018 06:14 )

Tak to je síla,to by mně nenapadlo ani v nejhorším snu..Sama chodím jako dobrovolnice do domova senioru a myslela jsem,že všude se opravdu o seniory starají jako tady,kam docházím....To je opravdu na žalobu...

Taurus70 ( 12. prosince 2018 07:07 )

Potrebovali rychle obsadit uvolnene misto,holt penize jsou dnes az na prvnim miste ,slusnost se nenosi😦😦

petrw ( 12. prosince 2018 06:12 )

byl nevlastni tak ho nechali umřít o samote aniz by zasli do domova d. pro věci ,byl cizi clovek a na doklady tudíž nemeli nárok!

ladybug ( 12. prosince 2018 01:50 )

Když můj bývalý manžel umíral naše děti s ním byly. A pak, když tělo bylo odvezeno do márnice, tak vyklidily jeho pokoj. Takže se mu nikdo cizí nehrabal v jeho osobních věcech. Ale on umíral v nemocnici, tak to je asi jiné.

HledacPravdy ( 12. prosince 2018 00:57 )

To je bohužel běžné.. Nám když umřela babička, tak její jmenovka se válela v prachu před špitálem.. Ale ty doklady naštvou. Pěkně bych je zažaloval, všiváky. Porušili dost zákonů, třeba na ochranu osobních údajů .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání