Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policista měl při rvačce pobodat člověka! GIBS hledá svědky

Autor: ČTK, lm - 
9. prosince 2018
14:49

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) vyšetřuje listopadovou potyčku čtyř mužů v Mladé Boleslavi, při níž byl jeden člověk pobodán. Podle informací ČTK je jeden z aktérů incidentu příslušníkem bezpečnostních sborů. Právě on měl na své protivníky nůž vytáhnout.

Událost se stala 10. listopadu před půlnocí v ulici U Stadionu poblíž herny Merkur. "Na místě mohl upoutat pozornost křik a velmi výrazný zvuk rozbíjení skleněných lahví," uvedla mluvčí inspekce Ivana Nguyenová.

Podle informací TV Nova se na policistu, který zrovna nebyl ve službě, vrhli tři muži. Celý incident trval přibližně hodinu a není jasné, kdo a proč ho vyvolal. Rvačka pak skončila údajně tím, že policista vytáhl nůž a jednoho z nich pobodal. Zraněný není v ohrožení života.

Inspekce zveřejnila videozáznam se svědky události a žádá veřejnost o pomoc při pátrání po jejich totožnosti. Jejich svědectví by mohlo být klíčové pro řádné objasnění věci. Informace k případu přijme operační oddělení GIBS na telefonním čísle 974 839 734.

GIBS vyšetřuje trestné činy, jejichž pachateli jsou policisté, celníci, příslušníci Vězeňské služby, příslušníci inspekce či zaměstnanci těchto útvarů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání