Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Claudia Schiffer má doma zabijáka: Její pes zakousl březí ovci a potrhal dvě další!

Autor: ital - 
3. prosince 2018
17:50

Německá supermodelka Claudia Schiffer (48) má pořádný problém! Její psi jsou nejspíš krvelačné bestie a na svědomí mají už několik útoků na cizí zvířata. Při tom posledním její německý ovčák Oscar zakousl březí ovci a k tomu ještě potrhal další dvě. Farmáře přišel tento psí nešvar na nejméně 90 000 Kč.

Německá modelka a herečka Claudia Schiffer (48), která žije ve Spojeném království se svým manželem, britským režisérem Matthewem Vaughnem (47), zjevně nezvládá své psy, německého ovčáka Oscara a fenku irského vlkodava Roxy. V roce 2010 ji policie vyslýchala, když jeden z jejích mazlíčků pokousal jiného psa. Čtyři roky předtím dostala dvě varování, aby svá zvířata držela pod dohledem. To se však zjevně nestalo.

Letos v listopadu její německý ovčák zaútočil znovu! Zakousl březí ovci farmáři z anglického Culworthu a další dvě mu potrhal. Policie však muži sdělila, že psa nesmí zastřelit, jestliže už je pod kontrolou. Kdyby však neustále volně pobíhal v amoku, povolení k odstřelu by farmář dostal.

Podle místních farmář po útoku musí zaplatit nejméně 3000 liber (87,5 tisíce korun) za veterinární péči. K tomu je třeba započítat mrtvou ovci, která přijde na přibližně 7 000 Kč. Některé další ze stáda však vlivem stresu mohly přijít o jehňata, která mají hodnotu přibližně 2 500 Kč.

Supermodelka se nyní obává, že svého psího mazlíčka bude muset utratit. Policisté zatím slavnému páru nařídili jen provést veškerá opatření, která by zamezila jejich zvířatům v útěku, s čímž manželé souhlasili.

petrw ( 3. prosince 2018 20:25 )

mr cha jedna takove krvelacny psy bych zastrelil!!!! když je mam rad..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání