Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vražda na D8: U Veltrus při přepadení zastřelili obsluhu, policie prosí o pomoc

Aktualizováno -
3. prosince 2018
13:32
Autor: dce - 
3. prosince 2018
08:54

Otřesná událost se odehrála v pondělí uprostřed noci. Čerpací stanici u Veltrus přepadli dva neznámí pachatelé. Ozbrojenou loupež nepřežila zaměstnankyně (†58) benzínky, podle všeho utrpěla střelné poranění, kterému podlehla. Na místě zasahují kriminalisté a po pachateli pátrají. Prosí o pomoc i případné svědky.

Loupežné přepadení se odehrálo na čerpací stanici na silnici 608 v obci Podhořany u Veltrus poblíž dálnice D8 před třetí hodinou ranní. 

"Tohoto loupežného přepadení se dopustila dvojice neznámých pachatelů. Při přepadení obsluha, žena ve věku 58 let, utrpěla smrtelné zranění, kterým na místě podlehla. V dané věci byla nařízena soudní pitva," řekl Blesk.cz policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Podle informací Aktu.cz byla žena zastřelena. Policie tuto informaci odmítla komentovat. Kriminalisté na místě od časného rána zajišťují stopy a prohledávají okolí. Po dvojici pachatelů stále pátrají.

"S ohledem na skutečnost, že k loupežnému přepadení došlo v noční době, kdy je na této komunikaci a v její blízkosti minimální pohyb osob, se kriminalisté touto cestou obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc, aby se jim prostřednictvím linky 158 tísňového volání ozvali případní svědci, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v této lokalitě, zejména v blízkosti čerpací stanice nebo projížděli po této silnici," dodal mluvčí.

Podle našich informací měli pachatelé utíkat přes pole za benzinovou stanicí, proběhli podjezdem a dostali se na místní silnici odkud mohli už odjet autem, prakticky nespozorováni.

Byli jste svědky přepadení, znáte místní benzínku? Ozvěte se nám na online@blesk.cz.

labid ( 4. prosince 2018 09:57 )

Ale nezůstávají, já policii věřím, za pár dní je mají, věřte tomu.

smeagol ( 4. prosince 2018 04:21 )

A neci mamka, ktera se tesila za par let do duchodu, uz neprijde domu. Kvuli odpornemu genetickemu odpadu.

EL Drago ( 3. prosince 2018 23:06 )

Upřímně ani kamerový systém napojený na PCO by jí nezachránil...vražda za pár sekund...pokud nejste superman a nelítáte okolo, tak asi těžko něco zvrátíte.

EL Drago ( 3. prosince 2018 23:04 )

Co ty seš za vypatlance, tak to svět neviděl. Drsnýho hraješ ty na internetu. Možná bys s kulkou v hrudi mluvil trochu jinak.

levicove-smegma ( 3. prosince 2018 16:17 )

Tak vopatrně s tím pronásledováním vrahů, co když mají členské legitimace ČSSD, to znamená, že to jsou svatouškové a neviňátka! Nebo dokonce z ANO, tam jsou krádeže obdivuhodný a záslužný čin!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání