Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otřesná nehoda u Jíloviště: Řidič měl skoro dvě promile v žíle a dvě malé děti v autě

Autor: dce - 
2. prosince 2018
22:12

Nad nehodou, která se stala v neděli večer u Jíloviště na Praze-západ, může člověk jen kroutit hlavou. Opilý řidič zde naboural do dodávky a ještě ujel několik stovek metrů, než zastavil. Navíc měl na zadních sedadlech dvě malé děti!

„Došlo k nehodě dvou osobních vozidel, a to na silnici I/4 u Jíloviště na Praze západ, ve směru na Příbram,” řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Nováková. Podle všeho řidič passatu naboural zezadu do dodávky a z místa ujel sjezdem na Jíloviště. Zastavil se až v půlce obce.

Dodávka zůstala zdemolovaná na místě nehody, její posádce se naštěstí nic nestalo. Stejně tak jako posádce passatu. Ta se skládala z řidiče a dvou asi tříletých dětí. „Řidič nadýchal policistům přibližně 1,8 promile alkoholu a nyní je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Obě děti skončily v nemocnici,” dodala Nováková.

Případ vyšetřují policisté, v případě odsouzení může jít opilec až na tři roky do vězení.

slovan1954 ( 2. prosince 2018 22:50 )

Keď do mňa v Prešove nabúral podobný ,,bojovník ,, bul pijany/3 promile/povedal četníkovi čo to vyšetroval: Ta ja mal vyruceny blinker a ostatne môžem jebac!! A potom zaspal..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání