Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Obří příboj zdevastoval luxusní hotel v dovolenkovém ráji Čechů. Vyděšené turisty zachraňovali!

Autor: rc - 
19. listopadu 2018
08:15

Až pětašedesát apartmánů na španělském ostrově Tenerife, které jsou velmi populární mezi turisty, muselo být evakuováno. Domy, které leží na pobřeží, poničily obří vlny. Ty byly mnohdy vyšší než třípatrový dům!

Turisté, kteří se rozhodli na konci listopadu vyrazit na Kanárské ostrovy, si nevybrali zrovna vhodnou dobu. Ostrovy zmítají bouře a rozbouřené moře drancuje tamní pobřeží.

V turistickém městečku Mesa del Mar na ostrově Tenerife muselo být evakuováno až pětašedesát apartmánů, které leží na pobřeží. Vlny zasahují domy až k třetímu patru. Z některých budov zůstaly jen ruiny.

Podle The Sun musely být první evakuace zahájeny už v sobotu v deset hodin večer. Na místě vznikly fotografie, které vypadají, jako by byly vystřiženy z katastrofického filmu. Bouřlivé počasí však nepanuje pouze na Kanárských ostrovech, nýbrž i na pobřeží Španělska. Pod vodou pomalu mizí města Valencie či Marbella. 

 

 

jjpetr ( 19. listopadu 2018 23:24 )

[-*Najděte nahé dívky ve vašem městě zde : Huit.Re/Divky

alzbeta59 ( 19. listopadu 2018 20:25 )

clovek by si myslel, ze architekti, stavitele a majitele pozemku vi, ze neni radno stavet nic tak blizko vody, ale porad to delaji, ze?

Actimel ( 19. listopadu 2018 14:15 )

Jo, když se voda naštve, tak před ní není úniku...ani oheň před ní nikam neuteče...natož dovolenkáři. Proto z ní mám respekt! Je to síla a moře a oceány zvláště

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání