Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Myslivec na Tachovsku zastřelil kolegu: Zasáhl ho přímo do hrudníku!

Myslivec na Tachovsku postřelil kolegu: Zasáhl ho přímo do hrudníku! (ilustrační foto)
Myslivec na Tachovsku postřelil kolegu: Zasáhl ho přímo do hrudníku! (ilustrační foto)  (Autor: Ilustrační foto Blesk - Pavel Ryšlink)
Aktualizováno -
18. listopadu 2018
11:52
Autor: ČTK, dce - 
17. listopadu 2018
16:30

Tragédií skončil sobotní hon na Tachovsku. Jeden z myslivců zde postřelil svého dvaašedesátiletého kolegu přímo do hrudníku. Muže transportoval do nemocnice vrtulník. Muž ovšem v sobotu večer zraněním podlehl.

Dvaačtyřicetiletý myslivec postřelil v sobotu u Sulislavi na Tachovsku při honu 62letého muže. Neštěstí vidělo pět lidí. „Na místo vyjeli kriminalisté, kteří věc vyšetřují,“ řekla mluvčí krajské policie Dagmar Jiroušková. V neděli věc překvalifikovali na spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti.

Muže výstřely z lovecké zbraně zasáhly do nohy a hrudníku. „Při převozu na emergency byl při vědomí,“ řekla mluvčí krajské záchranné služby Veronika Albrechtová. Vrtulníkem ho převezli do plzeňské fakultní nemocnice, kde večer zraněním podlehl.

Podle informací ČTK hrozí střelci, který nebyl pod vlivem alkoholu, jeden až šest roků vězení. Policie vyslýchá svědky, byla nařízena soudní pitva, uvedla Jiroušková.

Yveta64 ( 18. listopadu 2018 11:18 )

Jen ať se klidně postřílejí navzájem.Pochybuj,že ani jeden z nich nedokáže zasáhnout zvíře rovnou na komoru aby se netrápilo.Ani sobě nedokážou jednou ranou rychlou smrt dopřát.Hlavně jsem proti lovům a honům.

Tara-Tara ( 18. listopadu 2018 11:05 )

je to pakáž....clovek se i na chalupe boji, když jsou hony, aby mu nahodou na pozemku nezastrelili psa nebo kocku...jsou jako magori...něco se pohne, nevedi co a hned strileji, namisto aby zjistili, coze to jako je...trestat a prisne

nilud ( 18. listopadu 2018 10:58 )

Tahle zelená pakáž nemá jinou starost,než na vánoce nacpat ledničky a mrazáky zadarmo masem.

petrw ( 17. listopadu 2018 17:42 )

a to je kazdy rok ... smejdi

Monikay ( 17. listopadu 2018 17:27 )

to už je nějaký folklór? dělají si pěknou ostudu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání