Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zloděj ukradl policistům autíčka! Nešika se přitom vážně pořezal

Zloděj ukradl dva modely vozů bezpečnostních složek. Policisté zveřejnili snímek pravděpodobného pachatele.
Zloděj ukradl dva modely vozů bezpečnostních složek. Policisté zveřejnili snímek pravděpodobného pachatele.  (Autor: Profimedia.cz, Policie ČR)
Autor: chal - 
12. listopadu 2018
21:57

Policisté hledají zloděje, který v říjnu rozbil výlohu v atriu budovy ústeckého magistrátu a ukradl dva modely policejních aut. Při krádeži se nešikovný zločinec pořezal a ztratil značné množství krve.

Případ kuriózní krádeže řeší policisté v Ústí na Labem. Neznámý zloděj rozbil výlohu v atriu v budově ústeckého magistrátu a ukradl dva modely policejních aut. Ke krádeži došlo 21. října, pátrání je ale stále neúspěšné, a tak policisté zveřejnili záběry z bezpečnostní kamery, která pravděpodobného pachatele natočila. 

„Tento muž je podezřelý, že se 21. října v dopoledních hodinách v průchodu z ulice Dlouhá v atriu magistrátu města vloupal do výkladní skříně, kde je výstava policejních autíček. Dvě z vystavených autíček následně odcizil,“ řekla mluvčí ústeckých policistů Veronika Hyšplerová.

Rozhodně nelze mluvit o dokonalém zločinu – pravděpodobného pachatele jednak natočily kamery a jednak se při rozbíjení výlohy pořezal a ztratil nemalé množství krve. Policisté modely, které na místě zbyly, z výlohy preventivně odstranili.

Lisa Williams ( 12. listopadu 2018 23:46 )

Chceš najít si ženu na jednu noc? Vítejte na ==> www.3xDate.top

vosavopruz ( 12. listopadu 2018 23:19 )

to je idiot,za pár dní si pro něj přijede policejní autíčko a dostane od soudce rok vězení

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání